Til toppen

Fotpleiestoler, pasientstoler og tilbehør

Vi har mange forskjellige pasientstoler til fotpleie og fotterapi, finn den pasientstolen som passer deg best. 
Sjekk lagerstatusen vår. Levering uten tillegg av frakt i hele Norge. Vi har mange stoler på lager som kan leveres omgående! 

 

Sorter etter:

Pasientstol Fotica hånd+fotkontroll m/hjul

Pasientstolen Fotica er en utvikling fra tidligere vellykkede stoler. Vegorias stoler for fotbehandling og pleie er utviklet sammen med fotterapeuters høye krav og behov.

Pasientstol Fotica hånd+fotkontroll

Pasientstolen Fotica er en utvikling fra tidligere vellykkede stoler. Vegorias stoler for fotbehandling og pleie er utviklet sammen med fotterapeuters høye krav og behov.

Pasientstol Ergo 2.0 hånd+fotkontroll

Vil du kunne løfte tyngre kunder? Ergo 2.0 løfter opp til 220 kg. For at kunden skal sitte komfortabelt, kan benstøttene spres sidelengs, det åpner arbeidsflaten din rundt foten. Hvis kunden din synes det er vanskelig å sitte helt opp, kan du senke rygglenet med håndkontrollen som følger med stolen. Du kan enkelt justere alle funksjoner elektrisk, heve og senke stolen, vippe setet og justere benstøttene med motor, du slipper å løfte tunge underben. Du kan også velge å kontrollere funksjonene med fotpedalen, slik at du ikke trenger å bruke håndkontrollen under arbeidet. En håndkontroll følger alltid med stolen. Etter at behandlingen er fullført, kan du med ett klikk trykke på håndkontrollen, og stolen går tilbake til grunnposisjonen.

Pasientstol Ergo 2.0 hånd+fotkontroll m/hjul

Vil du løfte tyngre kunder? Ergo 2.0 løfter opp til 220 kg. For at kunden skal sitte komfortabelt, kan du spre sidelengs på benstøttene, det åpner arbeidsflaten din rundt foten. Hvis kunden din synes det er vanskelig å sitte helt opp, kan du brette ned rygglenet med håndkontrollen som følger med stolen. Du kan enkelt justere alle funksjoner elektrisk, heve og senke stolen, vippe setet og justere benstøttene med motor. Dette betyr at du ikke trenger å løfte tunge underben. Du kan også velge å kontrollere funksjonene med fotpedalen, slik at du ikke trenger å bruke håndkontrollen under arbeidet. En håndkontroll følger alltid med stolen. Etter at behandlingen er fullført, kan du med ett klikk trykke på håndkontrollen, og stolen går tilbake til grunnposisjonen.

Pasientstol PLS Basic

Nett og fin fotpleiestol som løfter opptil 200 kg

Pasientstol Lina Select Alu 5

Pasientstol med 5 motorer for full elektrisk styring