Til toppen

Bentlon Bronze Pasientstol

Fra:

ekskl. mva.

Enkel og god pasientstol m/2 motorer. Stolens høyde og vipp kan justeres og stolen legges ned for massasje.

PASIENTSTOL BRONZE
Bentlon Bronze behandlingsstoler er utstyrt med 2 motorer som gjør det mulig å justere stolens høyde og vippefunksjon elektrisk for å sette den til ønsket posisjon

  • En rimelig og brukervennlig stol med 2 motorer.
  • Stolen kan leveres i 3 standardfarger som er hvit, grå eller blå.
  • Stol med høy arbeidsstilling og en løftekapasitet på 200 kg.
  • Stolen leveres med fotkontroll
  • Ryggstøttejusteringen er enkel å betjene ved hjelp av en gassdemper
  • Stolen leveres med ergonomisk høykvalitets polstring  som gjør den komfortabel for klienten og den smale ryggstøtten gir stolen et slankt utseende 
  • Armstøttene kan foldes helt opp, noe som gjør det enkelt for klienten å gå inn og ut av stolen fra siden
  • Trekket er laget av imitert skinn (etterligner kalveskinn), er lett å rengjøre og er motstandsdyktig mot desinfeksjonsmidler.
    Slitasjebestandig polstring sikrer en lengre levetid.

ENKELT Å KOMME INN OG UT AV PASIENTSTOLEN
Klienter kan lett komme inn og ut av stolen ved å bruke den unike, patenterte "step-in - step-out"-funksjonen. Denne funksjonen senker stolen, vipper setet fremover og roterer ben- og fotstøtten innover. Pasientstolen kan senkes til en høyde på 51 cm slik at det er lettere for eldre personer å komme seg inn og ut av stolen.  Fotstøttene kan dras ut med ytterligere 25 cm.
Stolen følger og støtter klientens bevegelse når de går inn eller ut. Stolen har også robust konstruksjon som øker løfte- og vippekraften betydelig.

JUSTER ARBEIDSHØYDEN
Bentlon Beauty Bronze kan justeres slik at man kan jobbe i en høy arbeidsstilling. Setet kan faktisk heves til en høyde på 85 cm. Dette gjør at terapeuten kan gi en massasje i denne arbeidshøyden. Hvis terapeuten vil utføre en typisk fotbehandling så er det også mulig. I så fall kan arbeidshøyden være så høy som maksimalt 93 cm.

OBS: Det er ikke noe deksel under fremre del under setet som dekker over feste til fotstøttene.