Til toppen

OMG Sugar Foam Cleanser 30g

Produktnummer: OMG4000
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

OMG! Sugar Foam Cleanser 30g

Dyptrensende + Eksfolierende + Lysnende

Få fordelene til eksfoliering og skumrens i èn krukke! Denne skånsomme skrubbrensen løfter vekk uregelmessigheter i huden og overflødig olje for et synlig strålende og jevnt utseende. Pakket med antioksidanter som appelsinskallolje, lavendel, og aloe vera renser den huden dyptgående samtidig som cellefornying og kollagenproduksjon fremmes for et lysere og sunnere utseende. De fine sukkerkrystallene smelter inn i huden og løfter død huden uten å gi irritasjon mens hudens naturlige fuktighetsbalanse vedlikeholdes. Oppnå lysere hud og raffinert tekstur øyeblikkelig, og gi huden et forynget utseende.

 

BRUKSANVISNING:

Daglig rens: Påfør en generøs mengde til våte hender og gni produktet forsiktig mellom hendene til sukkerkrystallene er oppløst og produktet begynner å skumme. Massèr ansiktet med renseskummet. Skyll grundig av. 

Eksfolierende skrubb: Påfør på fuktig hud og massèr forsiktig i sirkulære bevegelser til skrubben er oppløst. Unngå øyeområdet. Skyll grundig av. Brukes 2-3 ganger i uken. 

Eksfolierende leppeskrubb: Massèr en liten mengde på rene lepper uten å få produktet i munnen. Tilsett vann og massèr forsiktig. Skyll av.