Til toppen

Thorsen Biovital AS

Thorsen Biovital AS, org.nr.: 967 110 167, er Norges største fotterapeut- og fotpleiegrossist og er totalleverandør av velværeprodukter "fra topp til tå".

Vi holder til på Vestby like utenfor Oslo; nærmere bestemt Verpetveien 17, 1543 Vestby. 
Du når oss på telefon 64 97 40 60. 

Thorsen Biovital AS er et norskeid selskap som ble stiftet i 1981 og er i dag en ledende grossist og leverandør til fotklinikker (fotterapeuter og fotpleiere) og hudpleiesalonger (hudterapeuter/hudpleiere), samt til spa-avdelinger, sykehus og legekontorer. 

Vi leverer klinikkutstyr, instrumenter, bor og fresere, kremer og hudpleieprodukter, strømper, såler og avlasninger, arbeidstøy samt det meste man trenger til negler og neglepleie mm. 

Vårt kunnskapsområde omfatter, i tillegg til fotterapi, også beauty og helse.

Ta kontakt med oss om du er fotterapeut, fotpleier, hudterapeut, spaterapeut, negldesigner eller frisør. Om du ønsker det kan vi bistå deg med råd og veiledning ift. produkter og utstyr. Det følger med tilbud om service og ev. reparasjoner på utstyr som kjøpes gjennom oss, noe vi er ganske alene om å kunne tilby.

VELKOMMEN SOM KUNDE
Registrer deg gjerne i vår webshop. Er du elev under utdanning innenfor et av våre fagområder, er du også velkommen til å registrere deg. Våre produkter er forbeholdt profesjonelle salonger og klinikker, og vi bistår deg gjerne!