Til toppen

Kalahari

Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen. De er kjent som en "phyto-effektiv" produktserie som er utviklet over tid av et dedikert research-team bestående av eksperter på botaniske ingredienser og forskere på kosmetiske ingredienser. De svært effektive formuleringene inneholder høyklassifiserte botaniske oljer og planteekstrakter fra Afrika, kombinert med ingredienser fra kjente, internasjonale laboratorier. Kalahari Skincare gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper. All emballasje er 100% gjenbrukelig og de støtter flere veldedige organisasjoner i Sør Afrika.

Salongproduktene er forbeholdt til profesjonelt bruk i klinikk. Fullt sortiment er dermed ikke synlig uten kursbevis. Ta kontakt om du har gyldig Kalahari-kursbevis, eller om du ønsker å bli forhandler av fullt sortiment. 

Sorter

Kalahari Vita-C Sheet Mask 1stk

Ta dermal foryngelse til neste nivå med Vita-C Sheet Mask. Denne behandlingsmasken vil stimulere dermal foryngelse og forbedre gløden samtidig som den øker fuktighet og dermal hydrering i huden.
KA2304

Kalahari Phyto Fizz Pods Vanilla&Cinnamon 30stk

30 stk. badekuler med duft av kanel og vanilje.
KA3031

Kalahari Toning Lotion 160ml

Kalahari Toning Lotion med sin unike kombinasjon av Kalahari Watermelon Seed Extract og Rooibos Tea Extract etterlater huden rebalansert, forynget og hydrert.
KA2243

Kalahari Gentle Cleansing Milk 160ml

En ultra skånsom melkerens som passer selv den mest sensitive hud. Beriket med Jojobaolje, Sheaolje og beroligende Rooibos-teekstrakt, fjerner denne rensemelken skånsomt sminke og urenheter, samtidig som den gjenoppretter hudens naturlige, beskyttende lipid balanse. Etterlater huden fuktig og hydrert .
KA2101

Kalahari Facial Cleanser 160ml

En forfriskende, såpefri rensegel som skånsomt fjerner sminke og smuss uten å tørke ut huden
KA2242

Kalahari Enzyme Face Buff 50ml

Bestselger! Ansiktspeeling med fruktenzymer og jojobaperler.
KA2200