Til toppen

Kalahari High Sun Protection SPF40 50ml

Produktnummer: KA3410
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

Solkrem faktor 40 med naturlig fuktighetsgivende antioksidanter.

Kalahari Spf 40 60ml Sun Protection 

En lett og deilig solkrem SPF40 med naturlig fuktighetsgivende antioksidanter. Solkremen inneholder Mongongo Extract, som er brukt i århundrer i Afrika som en naturlig solbeskyttelse mot UV-stråler. Dette reduserer mengden kjemiske solfiltre. I tillegg har vi lagt til foryngende og oppstramende planteekstrakter som vil pleie huden mens du oppholder deg i solen.

Bruk:
Påfør solfaktoren over dagkrem hver morgen. Vi anbefaler å bruke solkrem hver dag hele året rundt for å unngå raskere aldring av huden og solskader. Om vinteren kan produktet erstattes av Phyto Barrier Protection.

Ingredienser:
Aspalathus Linearis (Rooibos) Extract, Kigelia Africana Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Citrillus Lanatus (Watermelon) Seed Oil, Schinziophyton Rautanenii (Mongongo) Kernel Oil, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil.

Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen. De er laget av et team bestående av eksperter på botaniske ingredieser og forskere på kosmetiske ingredienser. De er svært effektive formuleringer, de gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper. All emballasje er 100% gjenbrukelig og de støtter flere veldedige organisasjoner i Sør Afrika.