Til toppen

Kalahari Phyto Firming Neck Mask 50ml

Produktnummer: KA3229
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

Effektiv og oppstrammende maske til hals og decollete, med høy konsentrasjon av planteeffektive ingredienser som Kigelia africana og Baobab-olje.

Kalahari Phyto Firming Neck Mask 50 ml
En effektiv og oppstrammende maske til hals og decollete, med høy konsentrasjon av planteeffektive ingredienser som Kigelia africana og Baobab-olje.

  • Huden på halsen, décolleté og brystet ser visuelt yngre ut allerede etter få gangers bruk.
  • Kliniske resultater etter 28 og 84 dager indikerte økt hudfasthet og hudtone
  • De rike essensielle fettsyrene fra Baobab, Kigelia Africana og Shea-smør gir næring og gjenoppretter hudens tekstur og etterfyller tørre hudforhold
  • For å forbedre behandlingsresultatene kan Instant Lifting Serum inkluderes for morgenbehandlingen

BRUK: Påfør produktet på halsen og ned til brystet hver kveld. Brukes som en nattkrem.

Passer til de som ønsker å forebygge eller redusere tegn på aldring/anti-ageing

Ingredienser:
Butyrospermum Parkii(Shea Butter), Kigelia Africana Fruit Extract, Aspalathus Linearis (Rooibos) extract, Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil, Chlorella Vulgaris Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Carbomer, Citrillus Lanatus (Watermelon) Seed Oil, Helianthus Annuum (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Oil.

Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen. De er laget av et team bestående av eksperter på botaniske ingredieser og forskere på kosmetiske ingredienser. De er svært effektive formuleringer, de gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper. All emballasje er 100% gjenbrukelig og de støtter flere veldedige organisasjoner i Sør-Afrika.