Til toppen

Kalahari kropp

Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen. De er kjent som en "phyto-effektiv" produktserie som er utviklet over tid av et dedikert research-team bestående av eksperter på botaniske ingredienser og forskere på kosmetiske ingredienser. De svært effektive formuleringene inneholder høyklassifiserte botaniske oljer og planteekstrakter fra Afrika, kombinert med ingredienser fra kjente, internasjonale laboratorier. Kalahari Skincare gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper. All emballasje er 100% gjenbrukelig og de støtter flere veldedige organisasjoner i Sør Afrika.

Salongproduktene er forbeholdt til profesjonelt bruk i klinikk. Fullt sortiment er dermed ikke synlig uten kursbevis. Ta kontakt om du har gyldig Kalahari-kursbevis, eller om du ønsker å bli forhandler av fullt sortiment. 

Sorter Anbefalte

Kalahari Bath & Shower Gel Tsamma Blend 160ml

DATOVARE - selges til nedsatt pris grunnet datostempling.
KA3057

Kalahari Phyto Heel Salve 50ml

DATOVARE - selges til nedsatt pris grunnet datostempling. 
KA3225

Kalahari Phyto Salve 50ml

Rik, konsentrert salve til lokalt bruk.
KA3224

Kalahari Desert Mineral Exfoliator 200ml

DATOVARE - selges til nedsatt pris grunnet datostempling.  Tørr og matt hud poleres effektivt bort og huden din blir silkemyk, smidig og næret av plantebaserte, mykgjørende og aromatiske oljer.
KA3039

Kalahari Desert Mineral Bath Crystals 200g**

Fantastisk badesalt som stimulerer hudens naturlige detox prosesser. 
KA3068

Kalahari Phyto Body Buff 200ml

En meget effektiv peelingkrem.
KA3230

Kalahari Hand and Foot Sugar Buff 80gr

DATOVARE - selges til nedsatt pris grunnet datostempling.
KA2152