Til toppen

Kalahari Hyperpigmented Skin kit

Produktnummer: KA2158
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

Hyperpigmented Skin Starter Kit inneholder alt du trenger for å forebygge og behandle hyperpigmentering og ujevn hudtone.

HYPERPIGMENTED SKIN START KIT

Produktbeskrivelse

Hyperpigmented Skin Starter Kit inneholder alt du trenger for å forebygge og behandle hyperpigmentering og ujevn hudtone.

Inneholder:

Facial Cleanser (20ml)

Enzyme Face Buff (20ml)

Toning Lotion (20ml)

Nourishing Face & Neck Mask (20ml)

Skin Brightening Gel (35ml)

Hydralite Moisturiser (20ml)

SPF 40 (20ml)

Elastic Headband

Bruksanvisning:

  • Facial Cleanser – påfør en liten mengde av det valgte renseproduktet på ansikt og hals. Fukt fingertuppene og jobb produktet på huden med en sirkulær bevegelse. Skyll huden med lunkent vann
  • Enzyme Face Buff – Påfør en mengde på størrelse med en ert på fuktig hud. Arbeid på huden med et skånsomt trykk i sirkulære bevegelser og la den gjerne virke i noen minutter. Unngå øyet og leppeområdet. Skyll med lunkent vann. Alternativt, la produktet virke i 10-15 minutter alene uten bevegelser.
  • Toning Lotion – spray på en bomullspad eller gasbind. Tørk forsiktig over ansiktet og hals. Unngå øyelokk og lepper. La det tørke på huden. skal ikke skylles av.
  • Nourishing Face & Neck Mask – Påfør et sjenerøst lag på et rent, tørt ansikt. La ligge i 20 minutter. Bruk den fuktede soft touch-kluten til å fjerne masken forsiktig fra huden. Brukes 1-3 ganger i uken eller ved behov for ekstra fuktighet og næring.
  • Skin Brightening Gel –påfør en mengde på en størrelse med en ert i ansiktet og på nakkeområdet med en mild sirkulær bevegelse med fingertuppene. La det absorbere
  • Hydralite Moisturiser — påfør en liten mengde på ansiktet og halsen om morgenen og kvelden. unngå øyeområdet
  • SPF – påfør på ansikt og hals hver morgen og ved soleksponering
  • Marula Face Oil –hvis huden din føles tørr, bruk en dråpe på ansiktet og halsen etter behov. Under fuktighetskremen og over skin brightening gel.