Skip to main content
Til toppen

Hva er nytt?

Vi har pusset opp nettsiden!
Nettsiden vår har fått seg et velfortjent ansiktsløft og du lurer kanskje på - hva er nytt?
  • Bredere produktutvalg - Endelig kan du handle alle merkene våre på nett!
  • Menyen er mer brukervennlig 
  • Søkemotoren er forbedret og med en tydeligere filtrering, som gjør det enklere å finne riktige produkter.
  • Produkter er nå sortert i mindre og mer spesifiserte grupper
Tilgang En av de største endringene som kommer er "kjøpskontroll" som låser produkter for kunder kun med relevant utdanning/kurs. Det vil si at kunder som ikke har nødvendig utdannelse ikke får mulighet til å handle produkter tiltenkt andre yrkesgrupper. Det vil være mulighet til å sende en forespørsel om tilgang, til produkter/merker. Forespørselen går automatisk til post@beautyproducts.no og kundeservice@beautyproducts.no slik at du får best mulig hjelp fra oss.

Nettsiden relanseres i første omgang med det som er nødvendig for å handle, det vil si at noen produkter fortsatt kan mangle bilde eller kun ha delvis informasjon, men dette vil gradvis komme på plass på nyåret.

URL-adressen er den samme, biovital.no Du kommer også inn på nettsiden via beautyproducts.no Vi jobber fortsatt med kurssiden vår, den vil være på plass på starten av nyåret. Du finner i mellomtiden alle kursene våre på kursagenten Vi minner også om at vi har varetelling fra 14.12 t.o.m 18.12, men du kan fortsatt legge inn bestillinger på nettsiden
Lenker
Min side