Skip to main content
Til toppen

Charles W. Instant Root Concealer Warm Brown 75ml**

Produktnummer: CW1035
Charles Worthington
ekskl. mva.

Instant Root Concealer er en midlertidig hårfarge utviklet for å skjule synlig ettervekst og grå hår.

Instant Root Concealer er en midlertidig hårfarge utviklet for å skjule synlig ettervekst og grå hår. Produktet kommer i en sprayflaske og påføres direkte på håret for å gi umiddelbar dekk og et jevnt utseende.

Instant Root Concealer inneholder en blanding av pigmenter som er utviklet for å matche naturlige hårfarger ogsørge for en naturlig og sømløs overgang mellom farget og ufarget hår. Produktet er i tillegg formulert med pleiende ingredienser som bidrar til å styrke og beskytte håret.

Serie Moisture Seal
Merke Charles Worthington
Produkttype Styling
Størrelse 75ml
Vegansk Ja
Resirkulerbar forpakning Ja

Rist flasken godt før bruk og spray produktet jevnt på områder med synlig ettervekst, eller grå hår. La produktet tørke i noen minutter før du styler håret som vanlig. Instant Root Concealer kan brukes mellom fargebehandlinger for å holde etterveksten skjult, eller som en midlertidig løsning når du trenger en rask hårfargeoppfriskning.

Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat., Disiloxane , Isododecane, Acrylates/Dimethicone Copolymer, Triethoxycaprylylsilane, Silica, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides)

Lenker
Min side