Til toppen

Antibac håndsåpe 750ml m/doseringskapsel

Produktnummer: 793024
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

Antibac® Håndsåpe er en mild og skånsom såpe, tilsatt fuktighetsgivende komponenter og mykgjørende midler som gjenfetter og styrker hudens eget fettlag. Såpen har en hudvennlig pH og inneholder ikke parfyme eller fargestoffer. Såpen er ikke antibakteriell.

ANTIBAC HÅNDSÅPE 750 ML M/DOSERINGSKAPSEL

Antibac® Håndsåpe er en mild og skånsom såpe. Hender som vaskes ofte er avhengig av gjenfettende midler for å unngå å bli tørre og såre.
Antibac Håndsåpe er tilsatt fuktighetsgivende komponenter og mykgjørende midler som gjenfetter og styrker hudens eget fettlag. Dette gjør at huden etterlates myk og frisk etter vask.

Den svanemerkede såpen har en hudvennlig pH og inneholder ikke parfyme eller fargestoffer. Den egner seg derfor godt der man vasker hendene ofte.
Såpen har en behagelig, tyntflytende konsistens som er lett å fordele. Den skummer lett og skylles lett av for å redusere risikoen for såperester på hendene.
Såpen er ikke antibakteriell. Flasken har doseringskapsel med en innebygget ventil som hindrer luft og forurensning å komme i kontakt med væsken.
Flasken med 750 ml benyttes med ståldispenser med lang eller kort hendel for veggmontering.

Veggdispenser, art.nr. 791006 - Gratis første gang du kjøper desinfeksjonen!
OBS: Dette må det gis beskjed om i kommentarfeltet når du kommer til kassen i webshop.