Til toppen

Algimud Mask

Fra:

ekskl. mva.

2 varianter: Algimud Face Mask og Algimud Body Mask

Earth`s Natural Mud - Leiremaske KUN TIL PROFESJONELL BRUK

For behandlingsvideo, klikk HER

Algimud Mud er en kjølende tangmaske som umiddelbart toner og strammer huden og etterlater den glattere, mykere og mer strålende. Unngå ved skalldyrallergi!

Inneholder tangplanten Lamanaria Digitata, som har en rensende og oppstrammende effekt på huden, samt avkjølende mentol. Calcium Sulphat renser huden.

Gå inn på LENKER for å se Spa Finds ingrediensoversikt.

Laminaria Digitata er en stor, brun tangplante som lever på stein i rent og uforurenset vann i opptil 10 meters dybde. Laminaria Digitata har et forholdsvis høyt innhold av aktive ingredienser, og derfor er den valgt ut blant hundre andre tangplanter som den best egnede til kosmetisk bruk.

HØSTING: Tangen høstes og gjenplantes vanligvis en gang i året, men Laminaria Digitata blir høstet mot slutten av det andre leveåret, så planten får en ekstra høst på seg til å utvikle de aktive ingrediensene. Derfor inneholder produktet opp til 30% flere alger og 40% flere mineralske salter. Tangen blir bearbeidet dagen etter høsting, og det garanterer friske produkter. For å vedlikeholde kvaliteten og styrken i de aktive ingrediensene, blir tangen tørket på naturlig måte av sollyset.

Selve høstingen gjennomføres i en spesialutstyrt båt som er 8-12 meter lang, med 2 plukkere. I månedene mellom mai og oktober forlater rundt 80 fiskere Brittany i båter med flate bunner for å kunne følge tidevannet ut for å høste Laminaria Digitata. Tangen blir transportert til fabrikken hvor den vaskes, tørkes, moses og mikroniseres. Til slutt blir den silt for å trekke ut det rike, biologiske innholdet.